Col&MacArthur is een horlogebedrijf dat is opgericht door Sébastien Colen en Iain Wood-MacArthur. Samen hebben zij meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van de fijne horlogemechanica

                

Col&MacArthur werkt al meer dan 5 jaar voor de Royal Guard of Buckingham Palace door aangepaste horloges te creëren onder een licentie verleend door het Britse ministerie van Defensie. Het bedrijf heeft zijn identiteit ondertussen verder versterkt door herdenkingshorloges te ontwerpen die unieke verhalen vertellen.

Het ultieme doel van de oprichter en CEO, Sébastien Colen, is het erfgoed van de mensheid bewaren en de herinnering aan onze voorvaders levendig houden: "Het is belangrijk dat we niet vergeten waar we vandaan komen; we moeten de hoogtepunten in de geschiedenis van de mensheid herdenken die de huidige samenleving hebben gevormd. Het is essentieel dat we de grote mannen eren die zich ooit hebben ingezet voor nobele doelen".

De waarden van Col&MacArthur zijn gebaseerd op trots en erfgoed, waarbij het insigne en de persoonlijke gravure de overdracht tussen generaties garanderen. Het hert, embleem van het merk, verwijst naar de oneindige verrijzenis in de Keltische mythologie.

Over ons certificaat